Transporti ndërkombëtarë nga Gjermania


Transportojmë mallra të të gjitha llojeve të lejuara, automjete, si: vetura, furgonë, kamionë, makineri të ndryshme, si: ekskavatorë, traktorë bujqësor, vinça, pirunierë, etj, mallra të kompanive Kosovare që blejnë mallra në vendet evropiane dhe anasjelltas nga Kosova në Evropë.

Bazat logjistike për grumbullimin e mallrave në Gjermani, Zvicër, Itali dhe Slloveni.

Perfaqesia ne Gjermani
Adresa: Mozartstr 3, 80336 München, Gjermani
Kontakti: Driton Ukimeri & Gzim Shala
Mob. 0049 (0) 151 633 123 72
[email protected]
[email protected]
[email protected]

© Copyright 2014 - DUA - Agjensia për Menaxhim Profesional - All Rights Reserved