Transporti ndërkombëtarë nga Zvicra


Transportojmë mallra të të gjitha llojeve të lejuara, automjete, si: vetura, furgonë, kamionë, makineri të ndryshme, si: ekskavatorë, traktorë bujqësor, vinça, pirunierë, etj, mallra të kompanive Kosovare që blejnë mallra në vendet evropiane dhe anasjelltas nga Kosova në Evropë.

Bazat logjistike për grumbullimin e mallrave në Gjermani, Zvicër, Itali dhe Slloveni.

Perfaqesia Ne Zvicerr:
Kontakti:Driton Ukimeri
Mob. 0041(0) 76 7045 450
[email protected]

© Copyright 2014 - DUA - Agjensia për Menaxhim Profesional - All Rights Reserved